Juntoz

 

Betrokken, inspirerend, energiek en nuchter

 

 

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Mensen krijgen steeds meer te maken met reorganisaties, flexibilisering en een vast dienstverband is niet meer vanzelfsprekend. En dan?

We hebben gemerkt dat je in de waan van de dag weinig tijd neemt om stil te staan bij je toekomst. Vragen als “wie ben ik?”, “wat kan ik?” en “wat wil ik?” zijn best lastig te beantwoorden. Hierbij kan je wel wat hulp gebruiken.

Net zo belangrijk, mensen hebben vele talenten. Van deze talenten komt er vaak maar een deel tot uiting in een bepaalde functie of werkomgeving. Andere talenten kunnen naar voren komen in bijvoorbeeld nevenactiviteiten en in je privé-omgeving. Ook kan er sprake zijn van talenten waar je je niet van bewust bent.

Vanuit onze eigen ervaring als manager en coach, hebben we gemerkt dat mensen dan echt behoefte hebben aan gestructureerde, actieve en enthousiaste begeleiding.

Wij gaan samen met jou op zoek naar je talenten, drijfveren en energiebronnen. Dit doen we in kleine groepen. We geloven in de kracht van de groep waarin herkenning en leren van elkaar belangrijk is. Daarnaast bieden we maatwerk in de vorm van individuele coachtrajecten en workshops.

In onze aanpak zijn we betrokken, inspirerend, enthousiast en daadkrachtig.