Wat bieden wij?

Wij zijn er van overtuigd dat je beter presteert en gelukkiger bent, wanneer je werk doet wat echt bij je past.

Om hier achter te komen biedt Juntoz zowel individuele coachtrajecten, groepstrainingen en workshops. Daarnaast bieden we begeleiding bij re-integratie tweede spoor.

Individuele coaching

 • Wil je meer uit jezelf halen?
 • Wil je inzicht hebben in je kwaliteiten en drijfveren?
 • Is je balans zoek?
 • Ben je op zoek naar meer energie?
 • Loop je op werkgebied vast?

Zo zijn er nog meer redenen om te starten met individuele coaching. Op basis van een eerste oriënterend gesprek bekijken we samen wat je nodig hebt en wat je coachvraag is. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit gemiddeld 8 gesprekken. Deze gesprekken gaan echt over jou. In onze werkwijze maken we gebruik van het koersonderzoek (Adriaan Hoogendijk). We begeleiden je in jouw zoektocht naar datgene waar je echt voor wilt gaan, waar je energie van krijgt en wat je als zinvol ervaart. We houden je een spiegel voor, zijn een klankbord en helpen je groeien en ontwikkelen.

Tijdens onze gesprekken staan we stil bij onder meer:

 • Je biografie
 • Je kwaliteiten en uitdagingen
 • Dat wat energie geeft en neemt
 • Je belangrijkste waarden
 • Je passie
 • Je wensen voor de toekomst

Je sluit het af met een persoonlijk actieplan zodat je richting hebt om te doen wat echt bij je past.
Daarnaast kunnen wij een eindrapportage opstellen. Dit is een bondige samenvatting van hetgeen we samen besproken en ontdekt hebben. Als daarbij ook aan je werkgever moet worden teruggekoppeld, dan stemmen wij hier eerst samen over af. We bepalen samen wat in de rapportage naar de werkgever komt te staan. Vertrouwelijkheid is voor ons vanzelfsprekend.

Groepstrainingen

We gaan op zoek naar jou als mens, je waarden, je kernkwaliteiten, je valkuilen en je energiebronnen. Hoe blijf je van toegevoegde waarde? In welke functie doe je werk dat bij je past en waar je energie van krijgt?

We geven je handvatten om met energie en vertrouwen richting te geven aan je toekomst.

In een kleine groep ga je aan de slag op een natuurlijk gelegen locatie. Zo is een ieder uit zijn eigen werkomgeving vrij om zijn gedachten verder vorm te geven. Deze training kunnen we geheel op maat aanbieden en kan bestaan uit verschillende dagen of dagdelen. Het resultaat van deze groepstraining is dat je inzicht hebt in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Bovenal heb je veel energie en zelfvertrouwen gekregen.

Re-integratie tweede spoor

Wanneer er binnen uw organisatie geen passende functie voorhanden is voor uw zieke medewerker kan gestart worden met re-integratie tweede spoor. Voor uw medewerker is de stap naar werk buiten de eigen organisatie vaak lastig en gaat gepaard met diverse emoties. Wij begeleiden uw medewerker optimaal zodat er meer energie en zelfvertrouwen ontstaat. Wij richten ons op mogelijkheden en kansen van de medewerker. Wat wil en kan hij/zij en wat is er nodig om daar te komen.

We starten met een intakegesprek om in kaart te brengen wat er nodig is. Daarna stemmen we het vervolgtraject met u als werkgever af.

Arbeidsmarktbenadering

Wij verzorgen ook workshops van een dag of dagdeel, al naar gelang de behoefte. Je kunt hierbij denken aan:

 • Het opstellen van een goede CV en LinkedIn-pagina
 • Personal Branding; waar sta je voor? Wat zijn je unique selling points? Het resultaat is een persoonlijk profiel en een goede pitch.
 • Het voorbereiden op je sollicitatie. Samen kijken we kritisch naar je CV, je motivatie voor de functie en je pitch. Daarnaast gaan we je voorbereiden op het gesprek door te oefenen en je doeltreffende handvatten te geven voor je persoonlijke presentatie. Zo maak je direct de juiste indruk.

Nieuwsgierig geworden? Wil  je overleggen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.