Over ons


Mieke

Chantal

Ons verhaal

Het is niet altijd vanzelfsprekend om stil te staan bij je loopbaan en bij je talenten. In de waan van de dag, de drukte van werk en privé, denk je niet altijd na over waar je nu écht energie van krijgt en waar je van gaat stralen.
Juntoz staat voor ‘samen’. Samen gaan we met jou op een ontspannen manier aan de slag zodat jij richting aan je toekomst kan geven. Met onze ruime ervaring, opleiding en een doordacht programma krijg je concrete handvatten en inzicht voor je volgende stap.

Onze passie is mensen te begeleiden in hun groei en ontwikkeling. Door persoonlijk contact geven we je inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Wij zijn er van overtuigd dat je beter presteert en gelukkiger bent, wanneer je werk doet dat echt bij je past.

Door onze ervaring met het werken met groepen mensen, zijn wij goed in staat om mensen in hun kracht te zetten. Dit doen wij op een enthousiaste, praktische en inspirerende wijze.

We zijn erg goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar naadloos aan. Waar de één ophoudt, gaat de ander verder. Samen zijn we in staat om met veel passie en plezier mensen optimaal te begeleiden. Wij staan met beide voeten op de grond en we zorgen ervoor dat je op een ontspannen manier met jezelf aan de slag gaat. Met als resultaat een persoonlijk kompas waarmee je richting aan je toekomst kunt geven.

Chantal over Mieke:

De kracht van Mieke is het maken van verbinding; dit doet ze met veel enthousiasme. Door haar oprechte interesse in jou gaat ze echt het gesprek met je aan. Hierbij luistert ze goed, stelt ze de juiste vragen en met een dosis humor weet ze jou in je kracht te zetten. Dit alles maakt dat ze als coach extra impact heeft wanneer ze iemand een spiegel voorhoudt. Mieke is mensgericht en ze vindt aansluiting met veel verschillende mensen. Ze is laagdrempelig, toegankelijk en daarbij is haar betrokkenheid groot.

Mieke over Chantal:

Chantal is warm en toegankelijk waardoor je je al snel op je gemak voelt. Daarnaast is Chantal goed in het stellen van verdiepende vragen zodat je aan het denken wordt gezet. Hierdoor weet ze snel tot de kern te komen. Door haar energie, enthousiasme en nuchterheid weet ze jou in beweging te krijgen. Chantal kan vlot “to the point” komen en is erg goed in staat om overzicht te geven wanneer er veel speelt. Door dit overzicht kan je met energie de volgende stap zetten.